Kategorier
Stockholm

Kråkorna sover fortfarande

Vaknar tidigt, bara jag och måsarna är vakna, kråkorna sover fortfarande.

Tyckte ett tag att jag var väl slö i går, men jag fick ände det gjort som jag förutsatte mig. Så det får duga. Ser att några fotobekanta har svårt med sin fotolust. Det har man ibland och det är nog bara bra att vila från bildskapandet då och då. Rätt som det är ser man världen med nya ögon och bilder blir gjorda. Lättare att säga för mig kanske, som tycker att nedanstående är en bild att göra.

Däremot har jag fuskat med motionen så det är läge för en fettbrännare. Fixa kikaren står med på listan så det blir väl målet för promenaden. Tänker mig kanske Söder Mälarstrand och sen hitta upp till Hornsgatan, Gunnar O ligger strax efter korsningen Ringvägen.

På tal om ingenting, eller analoga kameror. Har ju några Konica och Canon i nån låda, men hade 1996 en robust liten Olympus µ (MJU) med mig till New Zealand. Kompletterade den med en Canonkompakt som jag lånade ut till mitt resesällskap och fick tillbaka. Men vad blev det av MJU:n? Skulle gärna hitta den, men har ju inte sett den på 24 år. Men röjer jag tillräckligt grundligt kanske den dyker upp, den är ju inte stor så den kan ligga var som helst utan att synas. Vad jag nu ska ha den till?

https://zzzze.tumblr.com/post/622455692132040704/arthur-tress-b-1940-the-illumination1974-let/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

6 svar på ”Kråkorna sover fortfarande”

Läst och jag hoppas också du återfinner MJUn, du har ju semestern på dig. God Lycka!

Vi kanske kan göra bissness. Ari är intressad av den gamla grekiskortodoxa anala skolan, med högsäte och böneriktning Rovaniemi.

Stängt för kommentering.