Kategorier
Stockholm

Gitarrfönster

Söndag 5:e juli. Dagen där ute är grå, så grå. Det blåser lite lätt, 3 m/s och klockan ett ska det börja regna. Kanske inte läge för en promenad ändå, får köra en Kublai Khan-podd på motionscykeln som kompensation. Se om jag orkar, ids, cykla de 54 minuter podden varar.

Släckte lyset kl 3.30 natten till i dag. Har ingen aning vad det ska vara bra för men jag var helt enkelt inte sömnig. Istället läste jag lite och spelade spel på mobilen.

Min senaste Insta- och Fejanpolare, Claes Hillén, göteborgaren, ville ha mina tips på bra gatufotoböcker. Ska gå genom hyllan och se vad jag har på mina drygt fyra hyllmeter fotoböcker. Det mesta är ju om de gamla, stora fotograferna. Återkommer även här i ämnet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Gitarrfönster”

Fyrtio par chinos och fyra hyllmeter fotoböcker,,, Det är ju otroliga siffror. Otroliga!

Stängt för kommentering.