Kategorier
Stockholm

Gott

Vilar ut efter gårdagskvällens trevliga men sena samkväm på Blå Dörren. Gott att träffa gamla bekanta och en ny och gott att få i sig lite köttbullar med potatismos.

När jag plockar ner juicepressen från översta hyllan noterar jag att där står en variant på kaffebryggare. Den fungerar i princip som min moka-bryggare men brygger mer kaffe. Testar den omgående med nymalet kaffe. Problemet är när man ska hälla upp det sista kaffet i botten och locket trillar av.

Fick till sist ihop ett gäng om 36 gatufoton från NYC, Berlin och Sthlm att mejla iväg till webbutställningen. Undvek de konstigaste bilderna. Och de kom iväg också. Sen får vi se vad utställningen är värd. Snubben har frågat mig tidigare men då har jag nobbat.

Kul rubrik och ingress:

Gångbro stulen från vägbygge på Rosengård

– Vi har ingenting att gå på, varken polisen eller Skanska, säger Ewa-Gun Westford, polisens presstalesperson i Malmö.

Hmmm, inga vettiga bilder gjorda på ett tag nu. Dags att ta sig i örat, kragen och lite var stans.

https://id3ntikid.tumblr.com/post/623287378327601152/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Gott”

Gudagott med köttbullar och potatismos. Hur går det med N.Y.-bilderna! Svämmar över. Kul bild, Not Good Enough, kunde vara jag.

New York-boken kommer bli dyr, närmare tusen kronor, det är många bilder jag vill ha med i den. Men jag gör den ju för min egen skull.

Lite absurt att göra en bok för 100 spänn för att bara DU ska titta i den. Men Matti då!

De flesta av mina böcker har kostat flis att göra. De senaste, Urban Abstracts kostar 780:- nånting. Och vill jag ha en bok med många NYC-bilder i så kostar det. Vill någon annan köpa den så varsågod och passa på vid första beställningen.

Stängt för kommentering.