Kategorier
Stockholm

Tallkvitter kl 5.05

Semesterbok två är Jacques Tassin, ”Tänk som ett träd”. Den börjar alldeles förbaskat träigt men jag kämpade mig genom tio sidor till och ska nog klara hela boken. Har ju nyinköpta Vardagar 3, av Ulf Lundell, att läsa men det ren stor och tung bok jag inte vill ha i sängen. Hmm, Vardagar 3, då finns det en etta och en tvåa också.

Hittar till sist soppåsarna på Coop. Hade letat på fel ställe, bredvid sopsäckarna. Och det var först i går som det fanns någon anställd närheten att konsultera.

Och söndag den 12 juli hann det bli! Väcks klockan 5.05 av ytterligare en arla kvittrare i tallen utanför, ingen gräsand den här heller. Spelar in den på mobilen för eventuellt försök till identifiering senare, men det finns så många fåglar att gå genom så jag vet inte var jag ska börja.

Men vart tog tornseglarna vägen. Drog de bara utan att säga hej då!?

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/623410149371068416/boston-and-maine-railroad-depot-salem/embed
Ahh, jag älskar gamla tågstationer.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Tallkvitter kl 5.05”

Lova fota om du verkligen ser en gräsand i tallen! Willys har världens bästa soppåsar utan plast, nån slags återvunnen. Kolla, den är dyrare än vanliga, men det får man ta om man vill vara miljövänlig. Tornseglaren kanske kommer igen, den följer vindarna till det vackra vädret, där den kan kasta sig runt i solen bland lätta sommarmoln.

Stängt för kommentering.