Kategorier
Stockholm

Commando-w

Tredje lediga veckan inleds med denna måndag. Enda fasta punkten är att jag ska bli stucken i armvecket kl 13.35. Medan jag ändå är på stan blir det nog ett besök på Nordisk Grupputställning på Skeppsholmen på Skeppsholmen.

Funderar på att nångång köra ett blogginlägg med autokorrekt. Kan bli kul! Det är när mellanslagstangenten inte är med på noterna som det blir något helt annat än avsett. Och i så fall centrerar jag texten också, så det blir riktigt jobbigt att läsa.

gretathunberg 

“The fact that the responsibility to communicate the climate- and ecological crisis falls on me and other children should be seen for exactly what it is – a failure beyond all imagination.”
Kämpade förtvivlat med skärpan, hade inget stativ utan fick höja och sänka kameran/objektivet utan att egentligen se hur det blev. Flugan hade vänligheten att först komma och sätta sig, och sen att vänta tills jag fick till det någorlunda.

Under rubriken Föreslagna grupper på fejan ser jag ”Vallonättlingar. Eftersom du nyligen har visat Fåglar inpå knuten”.

Kollar blurbs hemsida och mycket riktigt, 40% rabatt om jag blir klar senast 16/7. Sen tillkommer frakt. Satte ihop en 36-sidig NYC-bok, kommer att kosta €68.91. Lyckas sen trycka commando-w varvid allt försvann. Ja ja! Vad är väl en new york-bok?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

Ett svar på ”Commando-w”

Stängt för kommentering.