Kategorier
Stockholm

Vardagsbördor

Tänker ofta att jag bara ska åka in och ha lillkameran med mig i en ficka, så jag inte behöver ha axelväskan med mig. Men tänk om jag ser motiv där jag behöver det korta telet eller den större vidvinkeln? Så det blir att allt hänger med, bränner antagligen några extrakalorier på att släpa allt. Vardagens bördor. Börjar få slut på bilder så jag behöver gå en runda.

WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus

Det största hot som vi står inför är inte själva viruset utan snarare brist på ledarskap och solidaritet, globalt och nationellt.

Får sen ta nya tag och göra om New York-boken som försvann. Jag antecknade vilka bilder jag använde och hur de satt ihop, så det blir lite enklare den här gången. Och ett par ändringar kommer jag att göra. Två bilder ut och två in.

Stockholmsfotbollen har motgång, Gnaget har inetsat sitt nya spelsystem med man-manmarkering, Bajens passningsspel hackar och svenska mästarna Djurgården har heller inte gjort sina supportar jätteglada. Tre sköna bortapoäng i Göteborg i går med hjälp av en billig straff och rött kort för motståndarna och att hemmalaget missade en av två straffar.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/623512806741917696/worlds-largest-knife-and-fork-on-display-by/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Vardagsbördor”

Stängt för kommentering.