Kategorier
Stockholm

Dold last

När jag kommer fram till labbet bredvid Radisson bakom Centralstation, blir jag lite förvånad. ”Bara bokade tider” säger en skylt och ändå lång kö ut på gatan. Visserligen håller folk två meters avstånd, men ändå. Men labbet har stor kapacitet, ser jag sen, trettio provtagningsbås. Jag lämnar en skvätt blod och är ute igen innan jag skulle varit inne, på ett par minuter. 

Tar min antikropp och lufsar över till Skeppsholmen och Artportables konstutställning. Inte min kopp te, men bra för stegappen. Hinner sätta mig på hembussen när Taisto Paisto messar om träff på Dörren. Skuttar av och ansluter. Annars, fotomässigt, ingen bra dag, kändes lite blodfattigt liksom.

Tisdag och dagens preliminära plan är att ta tag i boken igen, den måste vara klar senast den 16:e för att rabatten ska gälla. Sen behöver jag fixa med detaljer avseende webbutställningen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020