Kategorier
Stockholm

En attans ankomst

Sista jag gör innan jag går till busshållplatsen är att ta soppåsen. Då går botten ur på påsjäveln! Fint det, när man har lite bråttom.

”Nästa gamla stan, byte till…Djurgårdsfärjan”. 

Tommi och jag de enda på flygbussen med munskydd. Fler på flygplatsen och ombord är det obligatoriskt. En snubbe argumenterade emot men blir tillsagd att ”då ska du inte flyga heller”. 

Men de är inte roliga de här maskerna, jobbigt att andas genom dem. 

Ett föräldrapar på flygstolarna bredvid mig kämpar hårt med att hålla sin två-treåring sysselsatt. Det går hyfsat med hjälp av mobilspel. En äldre tjej framför mig spelar Crossy roads på sin iPad, nån älg som oskadd ska ta sig över en tiofilig motorväg plus järnväg. Sen lyckas hon stänga av den och kan sen inte komma ihåg lösenordet. Efter några försök: ”iPad is disabled”. Som det kan gå!

Det trycker i öronen, vi är på väg ner mot Tegel. Har pluggar i öronen och de hjälper mot det värsta. Avstigningen skulle ske rad för rad men det sket några i, och de assholen är övervägande män. 

Flygbussen står inne och jag köper en reducerad AB-biljett och kliver på. På den här flygbussen har alla, måste alla ha, munskydd.

Vid incheckningen får jag veta att den efterlängtade frukostbuffén inte längre existerar, på grund av Corona. Istället erbjuds tre olika tallrikar som jag ska kika på nu på morgonen, det var försent att boka den i går kväll. Såg också framemot att ta en öl ur rummets minibar, men det var tomt i kylskåpet. Attans, det här börjar inte bra!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”En attans ankomst”

Hej Matti ! Skall bli Kul att följa dej i Berlin. Hälsninga o Ha de. Göran.

Stängt för kommentering.