Kategorier
Stockholm

Långpromenad

AC:n på rummet väsnas en hel del, men lustigt nog störs jag inte av att det låter hela tiden.

Börjar ledsna lite på frukosten, kanske i besvikelse över att den inte är vad den brukar. Mest besviken är jag kanske på yoghurten, från en utsökt persikoyoghurt till dagens små sliskiga yoghurtbyttor. Restaurangen är bommad och på rummet finns inte lägre den vanliga pärmen med info och tips om vad man kan göra i Berlin. Inte ens det lilla anteckningsblocket med tillgörande penna verkar de ha råd med. Men åkkortet har de kvar och det är bra, trots att jag går så ofta jag kan.

Vilar efter frukosten innan jag med alla batterier laddade sätter iväg mot Steglitz. Startar vid kl 11 så jag kan ta det lite lugnt och i bästa fall göra några bilder på vägen. Och jag ska ju hitta också, även om jag varit där förut.

Åska utlovas för eftermiddagen. Det blir spännande!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Långpromenad”

Guten Tag, kan jag säga fortfarande efter fem års tyska i skolan. Och jag menar det: GUTEN TAG!

Stängt för kommentering.