Kategorier
Stockholm

Mot Potsdam

Inget vidare med sömnen den gång natten heller. Förstår inte, borde vara trött efter alla berlinsteg i går.

Uthärdar ännu en frukost, där just inget smakar. En hotellfrukost som före Corona var bäst. Synd på så rara ärtor. När jag lämnar frukosten blir jag tillsagd av en ung tjej i betjäningen att jag ska gå ut på ett annat ställe. Vilket ingen sagt vid de tre tidigare frukostarna.

Läser ut Jack Londons Skriet från vildmarken och har nu klämt tre böcker under min semesterledighet. ”Tävlar” i sommarläsning med en kollega på skolan och ska försöka hitta ännu en lättläst bok.

I dag blir det av allt att döma en utflykt till Potsdam. Där har jag aldrig varit.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Mot Potsdam”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: