Kategorier
Stockholm

Hemma igen

Knallar bort mot Moabit i jakten på lunch. Hittar Don Giovanni bara några minuter bort och tar en biff Stroganoff och en Kristall.

Sätter mig på hotellet och väntar en stund, Tidskriftshyllan i hotellobbyn gapar tom, de har fått kapa så mycket det bara går. På flygplatsen får man visa boardingkortet för att över huvudtaget få komma in i terminalen.

Coronastudier i den tyska huvudstaden visar att medborgarna har munskydd när de åker kollektivt och går in i affärer och flera kaféer och restauranger, även på flygplatsen, men inte annars. Vi borde nog också köra med munskydd på buss, tunnelbana och pendeltåg.

Tillbaka hemma (resan gick bra för övrigt, tackar som inte frågar). Sätter på en maskin tvätt och vattnar blommorna, dessa kära vardagssysslor. Hinner se andra halvlek av Djurgår´n mot Östersund. Hur kul nu det är när det blir oavgjort på hemmaplan..

Två veckors semester kvar och nya pengar på fredag.

Efter att ha peakat under de första berlindagarna är statistiken normallåg igen. Skönt, man vill ju inte få hybris.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Hemma igen”

Stängt för kommentering.