Kategorier
Berlin

Diskriminering

Diska är bra för tankeverksamheten, åtminstone då och då. Kommer så på att restaurangen jag googlesökte på i Berlin för ett återbesök inte hette Marieneck utan Sophieneck. Där rök åtminstone en schnitzel. Don Giovanni var annars en bra upptäckt, betydligt närmare en Sophie. Att lägga på minnet.

Loggar in på Amazon för att beställa Siegfried Hansen-boken men si det går inte:
Sorry, this item can’t be sent to your selected address. You may either change the delivery address or delete the item from your order. We’re sorry. You’ve requested more of Siegfried Hansen than the 1 available from the seller you’ve selected. Det står ”1” i rutan för quantity, så det är bullshit. Det finns ett ex kvar och det vill jag beställa! Jäkla diskriminering, är vad det är! Den finns som helt ny för £407.10, men det är väl mycket även med nya pengar på kontot. Å andra sidan kanske inte den heller går att beställa.

Går genom berlinbilderna och ger ytterligare några bilder godkänt.

Det blir en tur ner till Stora Coop i dag igen. Behöver komplettera livsmedelsförrådet.

Gillar när jag hittar andras bilder som är pendanger till mina egna.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Diskriminering”

Sorry, this item can’t be sent to your selected address. You may either change the delivery address or delete the Sauerkraut from your order. We’re sorry. You’ve requested more of Schildkröteschnitzel than the 1 available schnitzel from the seller you’ve selected. Thank you for coperation.

I have already deleted the Sauerkraut and order an gigantic Schweinehaxe mit extra Schwabeln. And I don’t cope with cooperation!

Stängt för kommentering.