Kategorier
Stockholm

Pomona

Börjar kika lite på på NYC-boken igen, kanske orkar jag göra om den. Skrev iallafall ut pdf:en (som inte kunde skickas till Blurb). För närvarande får jag 30% rabatt, det var 40% före Berlin.

Semester är problemlösningstider. Hjärnan får lite vila och tid att klura ut lösningar. Problemet uppstod när jag bytte mejladress och försökte byta det på tumblr. Men det funkade inte, förmodligen för att de villa skicka konfirmationsmejlet till gamla adressen (som inte fanns kvar). Testade adressbytet på nya MacBooken, men kom sen inte in på mitt gamla konto igen utan fick starta ett nytt konto. Efter lite trassel i dag har jag det gamla kontot åter på nya MacBooken. Ursprungsproblemet, byta mejladress på kontot, kvarstår. Det betyder bara att jag inte kan nås av mejl från Tumblr, vilket jag klarat mig utan i ett par år.

Beställer nya färgpatroner till lilla skrivaren, det gick åt en del färg när jag skrev ut nyc-pdf:en.

I morgon tar vi nya tag, och ett äpple!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020