Kategorier
Stockholm

Slördag

Efter vila och lunch är det nära att jag åker in till stan och för bilder. Men, det rätta suget infinner sig aldrig. I morgon? Istället häckar jag vid datorn. Så förbaskat slött!

Som ni ser, om ni kollar vill säga, löste jag problemet med inlägget Malevich och jag. Jag avpublicerade det och publicerade det igen med dagens datum.

När jag packar upp min ”kabinväska”, den jag har kameror, dator, laddare och alla sladdar i, blir en liten svart sladd över. Det slår mig att det kan vara sladden till powerbanken jag köpte i Berlin senast och som jag trodde jag tappat bort. Så är det. Dessvärre köpte jag en ny powerbank, men det kommer kanske nåt tillfälle då det kan vara bra med två.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Slördag”

Stängt för kommentering.