Kategorier
Stockholm

Gerilla

”Egna skriver fortfarande som en himmel en skataskata kort”. Försöker använda mikrofonen till funktionen ”anteckningar” på iPhonen. Blev nästan som poesi.

Ett par måsar sjunger duett klockan fem i åtta, tornseglarna skriar fortfarande fram och tillbaka över min himmel. En skata skrattar hest och kort. Det är tisdag. Morgonen verkar inte skilja sig nämnvärt från tidigare morgnar annat än att jag läser några sidor i Etta Blenda Nordströms bok Motorcykel genom Sverige, där hon i ett par kapitel, titeln till trots, rider på mulåsna över Cordillererna mellan Argentina och Chile.

Gerillabildgeneral Nellevad förhör sig om intresset för en gerillaaktion i september och många svarar ja. Inklusive undertecknad. Trots att situationen inte är särskilt annorlunda mot hur det var när vi ställde in vår hängning utanför Fotografiska i våras. Men, med ansiktsmask på ska det väl gå.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Gerilla”

Stängt för kommentering.