Kategorier
Stockholm

Svartklotter

It begins with a blessing, it ends with a curse
Making life easy by making it worse

Dokumentära Bröderna Göring av James Wyllie blir sjätte boken ut i min semesterläschallenge (vilket skönt ord!). Visste inte att Hermann hade en brorsa, Albert.

Skulle behöva komma på nåt mål för fortsatta promenader, men stadens gator ser mer och mer ut som nån j-a mäklarannons, rent, städat och urtråkigt. Bara Kocksgatan håller stilen. St Pauls är okej, den också. Kan ju alltid kolla Beer Garden vid Münchenbryggeriet, den öppnar kl 13 på lördagar om jag inte missminner mig. Då hinner jaghem till tv-fotbollen.

På tal om…

Min beställda bok, The Nomenklatura of Signs, är lite försenad men ska komma senast 4/8. Det blir bra det.

Ska försöka komma ihåg att kolla vad Blurb har för rabatt nu i augusti. Är det 40% slår jag till. Om det krävs två böcker för att få den rabatten så får jag fixa en bok till: Slussen II eller P (-huset i Orminge).

https://afknott1.tumblr.com/post/625181981405331456/gacougnol-erol-ayyildiz/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020