Kategorier
Stockholm

Ölträdgård

Finlandsbåtsstädarna är färdiga och kommer i smågrupper upp mot Londonviaduktens busshållplats. Uppe på Folkungagatan skramlar en sopcontainertömmare och en tatueraren öppnar sin studio. Livet fortsätter sin gilla gång.

Går min bestämda rutt västerut och hittar till sist in på Beer Garden. En luftigt och trevlig ställe med god social distans. Beställer och betalar ”modernt” med hjälp av QR-kod och ett gäng knapptryckningar på mobilen. Strax har jag min öl på bordet.

Hoppar över käket då min plan är att hinna hem till Djurgården – Häcken men när jag är på Slussen messar Stomi of Sfinzland att han strax är på Blå Dörren så det blir mat och ett par öl till där. Under tiden vinner Djurgården med 3-1.

I Götgatsbacken visas elhojen VanMoof. En riktig cool elvelociped med batteri, fram och baklyse integrerat i ramen och ”Effortless to use, useless to steal – onboard alarms and smart location tracking are specially designed to give bike thieves nightmares.” €1998 kostar den. Ska bara sälja några böcker först.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020