Kategorier
Stockholm

Repa

Slussens ombyggnation fortsätter och om inte alltför länge verkar det, kommer Katarinavägen att öppnas för trafik ner mot guldbron. Sen börjar man riva det som återstår, där den provisoriska trafiken går nu. Då blir det förhoppningsvis nya fototillfällen.

Ser inget rabatterbjudande på Blurb denna morgon. Då får jag avvakta medan skicka in min bok.

I dag blir det blott en repa ner till Coop på grund av tidig allsvensk fotboll på teve. Kanske, kanske ser jag min rara träskfågel i dag? Annars får jag hoppas att ytterligare några träskhallon har mognat sen i går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Repa”

Det blir spännande att komma till Slussen, har inte varit där sen i mars. pga av känt fakta. Träskhallon, är nog gott, men låter inte gott. Jag köper stor påse fryst på Coop, häller upp ett litet fryst gäng varje morgon i en tallrik och häller på den varma gröten och de tinar direkt. Kanske ska prova träskhallon, men då blir inga kvar till dig, så jag hopar det.

Träskhallon är fint, näringen hämtad ur sunkigt vatten och sprayat med avgaser från Mensättraleden. Mycket mineraler och metaller där.

Stängt för kommentering.