Kategorier
Stockholm

Fysik

Det är 45 minuter och drygt 6 000 steg från Skanstull till skolan. Går även tillbaka men upp till Medis och landar på 13 500 steg totalt. Bör med andra ord hamna på runt 18 000 steg en vanlig arbetsdag. Kollar på alternativa cykelvägar, det går att cykla längs Värmdövägen till Sickla och sen snirkla sig genom Sjöstaden, men det är en konstig krok vid Skvaltan. En dryg timme ska cykelturen ta, enligt Google maps. Cykelparkeringen vid skolan kan nog funka. Jobbigast blir nog att få ut hojen från förrådet.

Ska bli skönt att komma igång med motionerandet igen! Fysik är ett nyttigt ämne.

WC-selfie.

Lite vila efter den fysiska ansträngningen, sen ska jag fixa käk.

https://jinxy7.tumblr.com/post/625432358415450112/kvetchlandia-saul-leiter-under-the-rain/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Fysik”

Stängt för kommentering.