Kategorier
Stockholm

Mot bortre Värmland

Diskussionen för och emot munskydd går vidare. Aftonbladet i går:

Krav på munskydd på offentliga platser finns i många länder.
Men att bära mask ger inte särskilt effektivt skydd mot smittan.

Egentligen förhindrar det bara att man spottar på andra, säger Åsa Melhus, professor i klinisk bakteriologi.

Sitter på en fullsatt buss ut ur stan, på väg till en sammankomst av nåt slag tillsammans med några kollegor. De vet vart vi ska, inte jag. Jag hamnar längre bak i bussen, de längst fram och jag reser mig kikar då och mellan alla stående passagerare om de är kvar. Vi åker en god stund och passerar en älv. När jag åter igen kikar efter mina kollegor sitter de inte kvar, de har gått av nånstans utan att säga till mig. Det är långt mellan hållplatserna nu, jag försöker ringa dem på mobilen. Till sist återstår bara att vakna och kliva upp, annars hamnar jag i bortre Värmland eller nåt.

Dagens enda planerade uppgift är att provgå från Skanstull till skolan.

https://jbe200.tumblr.com/post/625405574384844801/blondebrainpower-1900s-photograph/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Mot bortre Värmland”

Stängt för kommentering.