Kategorier
Stockholm

Cut´n´paste

Bilden: ibland vill man ju leka lite med de ting man har i samlingarna. Det står var och en fritt att tolka konstverket efter behag.

Funderar på om jag inte ska fixa nya glasögon ändå. De jag har är inte gamla men jag upplever att det är jobbigt att använda dem, vilket jag enbart gör när jag tittar på teve. Linserna jag annars använder funkar bättre. Och jag ska kanske passa på medan Synsam ännu finns kvar i Orminge C. Får hur som helst avvakta tills jag fått mitt arbetsschema för läsåret.

I dag blir det klippning inför arbetsstarten på måndag. Och kanske blir det pasta till köttfärssåsen. Cut´n´paste, som det ju heter på engelska.

Ingen cykling med andra ord, men i morgon! (Ständigt detta ”i morgon”).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Cut´n´paste”

Stängt för kommentering.