Kategorier
Stockholm

Element i svart och vitt

Vaknar vid halv fem och kan inte somna om så jag går upp och äter frukost. Efter trekvart var jag färdig för ett återvändande.

Pumpade hojen i går eftermiddag och det är spännande att se hur mycket luft som finns kvar i däcken nu på morgonen. Det visar sig hålla bra och jag kan nu ladda för en cykeltur till jobbet. En riktigt jobbig resa det, med två backar åt vardera hållet jag åtminstone i början måste kliva av och gå i. Sätter kanske ett mål att cykla minst tio gånger. Vi får se, det lär bränna fett om det blir så. Men tidskrävande, en dryg timmes cykling plus dusch innebär tidigare väckning.

Blurb 25%, endast i går. Bara att hålla sig kall och avvakta till ännu bättre villkor.

Element i svart och vitt.

Såg ett par JAS-plan i luften när jag gick över Skanstullsbron i går. Funderar på vad som är mest fördelaktigt, att vara en JAS-ägare eller en ja-sägare. Det senare är klart billigare, ur flera aspekter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Element i svart och vitt”

Stängt för kommentering.