Kategorier
Stockholm

Upp på stålhästen

Kollade rullen Silverado i går kväll. Kul att se lite djupare filmer ibland.

Vaknar onödigt tidigt även denna morgon, strax efter kl 5. Kollar mina fotosajter och Aftonbladet på mobilen utan att bli sömnigare för det. Funderar sen på måndagen då jag börjar jobba igen och vi ska ta emot eleverna i lokaler som är fulla med flyttkartonger och omonterade möbler. Behöver hitta något att sysselsätta ungarna med medan jag/vi försöker få ordning så snabbt som möjligt. Gäller att hitta rätt flyttkartong med till exempel ritpapper och färger. Funderar på vilka verktyg som behövs för att skruva fast benen på borden, skiftnyckel eller sexkant-/insexsnyckel.

Kanske, kanske hoppar jag upp på min stålhäst och kämpar mig till skolan och tillbaka. Får då ta den vanliga, jobbiga vägen då jag läser att det är en massa strul längs den alternativa vägen med förberedande arbeten för tunnelbanan och nåt annat i Hammarby sjöstad.

Inget rabatterbjudande från Blurb. Jag bidar min tid.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020