Kategorier
Stockholm

Tryck på G

Egentligen borde man börja träna på att gå upp tidigt inför arbetssäsongen. Eller, snarare, att inte gå och lägga sig igen efter frukost, för jag går ju upp tidigt redan. Men nej, jag får ta det som jetlag. Och åtminstone på måndag kommer jag ha fullt upp med uppackning att jag inte hinner bli trött förrän jag kommer hem.

Beställer ettan och tvåan av Ulf Lundells Vardagar, det stundar ju vardag.

Stålharpa.

Det stundar ett nytt stockholmsderby på söndag, Djurgården mot Hammarby, och DIF målas upp som stora favoriter då Bajen går knackigt. Men ett derby är ett derby och precis allt kan hända. Det kommer såklart vara jättekonstigt utan publik, Tele2 hade ju varit fullsatt. Svenska Fotbollförbundet trycker på för att allsvenskan ska få ta in publik igen, vet inte hur de tänkt sig att det ska se ut. Risken för ökad spridning av coronaviruset är ju uppenbar och delar av fotbollspubliken har ju knappast visat sig vara benägen att följa ordningsföreskrifter tidigare. Nytt beslut om fjorton dagar.

Hittar ändå ett 40%-erbjudande på Blurb och skickar min New York-bok till tryck. Kostar mig 630:- istället för 914:-. Kommer senast 19/8. Tjoho! Bara att börja på nästa, som nog blir projekt ”P”. Funderar också på projektet ”fönster”. Båda förutsätter ett jobbigt sökande i bildarkivet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020