Kategorier
Stockholm

Grönt i rännstenen

Två nävar träskhallon och en rörhöna blir belöningen för dagens promenad.

Skippar klippningen, det var bara sex veckor sen senast. Två veckor till, minst. Hoppas de finns kvar för nästa klippning för jag får halva priset tack vare ett kort som stämplats varje gång.

Går till centrum även för att köpa linsvätska hos Synsam. Där pågår en synundersökning och det verkar inte finnas någon annan personal. Tänker att jag tar det efter Coop, men utanför träffar jag en pensionerad kollega och efter att ha surrat med honom en stund är linsvätskan borta ur skallen. Kunde köpt den på Apoteket, men den tanken slår mig inte.

Svenska fotbollförbundet sätter press på idrottsministern Amanda Lind. I ett öppet brev kräver man att regeringen omprövar möjligheterna att tillåta publik på idrottsevenemang. ”Publikförbudet inskränker grundlagsskyddade rättigheter”.

Som sagt, jag vet inte hur de ska hindra smittspridning. Och det är inte idrottsministern som bestämmer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020