Kategorier
Stockholm

Helvettihetti

Nu är det så där helvetes hett igen, men det stoppar mig inte från min citypromenad. Går förbi ett ställe på någon av Nygatorna som jag inte känner igen. Barrel, heter det. Hyfsat öl men burgare på menyn, tråkigt nog.

Innan jag åkte in, kollade jag några videos om stiliga elcykeln VanMoof. Bilden nedan är på en annan.

Köper AppleTV och försöker köpa en video till tv-kabel men säljaren var säker på att min nya teve har scart. När jag hävdar motsatsen kollar han och jag har rätt. Han tycker jag ska ta en bild på min teves uttag och ingångar och det kan jag väl göra för säkerhets skull. Kollar om det finns någon omkopplare så jag kan få ut tevens ljud i min stereoanläggning men det påstår säljaren inte går. Jag ska kolla det lite mer noga, det brukar finnas lösningar på allt.

Nån slags konstinstallation, gissar jag.

Linsvätska kommer jag hem med också, så utflykten var lyckad.

Mina Uffe-böcker hämtar jag ut, tydligen har jag lyckats beställa två ex av första boken Vardagar. Ja ja!

Frågar säljaren om det är något mer jag behöver till AppleTV:n. Nej, svarar han. När jag packar upp den läser jag att jag behöver en HDMI-kabel (ingår inte). Däremot följer det med en USB-sladd som inte passar till AppleTV:n? Blir ett nytt besök i den stora staden i morgon.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020