Kategorier
Stockholm

Dagboksanteckningar

Lyckas plötsligt med något som inte gått på ett par år, nämligen justera den där plastlådan på tvättmaskinen där man häller tvätt- och sköljmedel. Tidigare har den inte gått att trycka in ordentligt och mycket av ovan nämnda medel blir kvar. När jag ger mig på det igen i går eftermiddag grejar jag det, utan att egentligen veta hur. Ett typiskt semesterfix.

Sämre går det inledningsvis med installationen av appleTV via iPhonen, den avbryts av meddelandet ”installationen misslyckades”. Får sen hålla på en stund innan jag lyckas få en ny chans genom att flytta iPhonen till fem cm från applemojängen. Resultatet blev dock detsamma, ”installationen misslyckades (-71160).” Tredje försöket verkar ha lyckats, nu behöver jag ange lösenordet till Telenor, men det jag har antecknat funkar inte. Inte första gången det händer med ett lösenord och jag hatar det!

Ni som inte fattat, den här bloggen är min digitala dagbok. Därför beskriver jag mina förehavanden tämligen ingående. Ett sätt för mig att försöka minnas vad jag håller på med.

Börjar så sakteliga glömma bort hur jobbigt det var att cykla till jobbet tur och retur.

https://the-night-picture-collector.tumblr.com/post/625944375181049856/sabine-weiss-paris-1956/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Dagboksanteckningar”

Nog har jag fattat att detta är din digitala dagbok. Intressant att ha sitt liv på pränt. För varje dag. En bedrift! Skulle aldrig orka.

Stängt för kommentering.