Kategorier
Stockholm

Förbannade lösenord

Dessa förbannade lösenord. Försöker logga in på Draken film, men återigen, det lösenord jag har antecknat duger inte. Så jag måste välja ett nytt, vilket i sig inte är något problem, bara onödigt jobb.

Nu när jag verkar ha kommit i gång med läsningen igen ska jag försöka orka se lite filmer också. Därav Draken film, som vill att jag förlänger min prenumeration. Ser att de har Pianot, men den har jag sett och den var för bra och stark för att jag ska orka se om den. Däremot finns det en annan film om nån snubbe som sitter isolerad på ett fartyg och, tror jag, spelar piano. Den skulle jag vilja kolla på en gång till. Sen vore det kul att se riktigt gamla filmer igen, Som Pepe le Moko (Pepe i Marseille) från 1937, med Jean Gabin.

Nedan, en på pricken illustration av Sverige i dag.

I morgon är det dags att exponera sig för coronavirusspridning igen. Tänker dock försöka undvika att åka tunnelbana så mycket det går, trots att det är längre att gå nu.

Så när som på lösenordet till Telenor, har jag betat av dagens lista. Senare i dag är det dags för stockholmsderby igen, nu mot Hammarby. Det vore riktigt skönt att få träffa kollegorna med två derbysegrar i ryggen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Förbannade lösenord”

ja helsikes lösenord. Och jag får inte ens åka kommunalt, jo jag tog 418 till Gustavsvik, vi var 4 ombord.

Stängt för kommentering.