Kategorier
Stockholm

Ännu en onsdag

Såg det med egna ögon när jag åkte in till stan i lördags och påminns av lokaltidningen, att Pizzeria Stugan i Ektorp brunnit ner. Här hade mina första skolårs skolfotograf sin ateljé, fotograf Enklaar. Dottern Paula är ungefär jämngammal med mig och vi var på samma fester i vår ungdom. Tråkigt, det var en viktig byggnad för Nacka, tycker jag.

Ska testa en annan app i dag och se om jag fattar vad 9 000 stegdifferansen måndag-tisdag beror på.

Vaknar tidigt, typ halv fem och går upp en timme senare. Man får passa på medan det ännu är ljust på morgnarna. Andra och sista planeringsdagen väntar och lite mer fokus på fritids planering för läsåret. Scheman och aktiviteter, till exempel. I morgon antas elevantalet vara högt även om alla elever inte är tillbaka förrän kanske på måndag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

6 svar på ”Ännu en onsdag”

Hej Matti.
Hade inte Enklaar ( och två suddiga) sin ateljé på Ugglevägen där den mynnar på andra sidan backkrönet på Värmdövägen ner mot Skurubron?
/Owe

Nästan, fotografen håller till i huset nedanför. I det brinna huset va det en järnaffär har jag för mig men jag är ju lika gammal som du så det är inget som säger att mitt minne är korrekt.

Nja, fotografen håller till i huset nedanför, i det brinna huset låg det en järnaffär har jag för mig.
Fast nu är ju jag nästan lika gammal som dig såvitt minne sviktar säkert också.

Stängt för kommentering.