Kategorier
Stockholm

Krukor

Fyra dagar sommarfritids återstår innan skolstarten. Det är ännu långt ifrån uppackat och klart i klassrummen, skåp fattas. Men, det fixar sig ändå på något sätt.

Noterar att jag köpt en perfekt krukväxt. Ser att den slokar och på så vis signalerar att det är dags för vattning. När den får påfyllning kvicknar den till igen. Den påminner mig också att stänka lite på mina nya murgrönor.

Svinvarmt och jävligt ska det bli igen. Så förbaskat onödigt!

Läser om Kamala Harris, Joe Bidens val av vicepresident. Wolfgang Hansson skriver ”Harris är afroamerikan. Hennes pappa är från Jamaica och mamman från Indien”. Inte mycket afroamerikan då va? Bör kanske vara ”POC people of color” för att vara helt korrekt? Tja, inte vet jag.

Och Djurgården vann mot Mjällby, Tack vare mig, skulle jag säga. De låg under efter första halvlek och det såg inte alltför bra ut. Då brukar jag stänga av för att de ska kunna vända matchen när jag inte tittar. Det funkade i går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020