Kategorier
Stockholm

Allehanda distraktioner

Sarvträsk ligger vackert spegelblank om morgnarna. Vore jag en annan skulle jag knalla ner dit kl 6 och inta min frukost där.

Min väg till jobbet innehåller alla slags distraktioner. Trottoaren utanför en villatomt är alldeles brun av mosade äpplen och nya gröna äpplen trillar ner varje dag. Jag möter en man i min ålder som just blivit av med sin mage och nu joggar med bar överkropp. Många går i linne och shorts för att flasha sina gaddningar, de flesta är hur fula som helst. Och jag gör en och annan bild i min vanliga abstrakta stil.

På hemvägen hinner jag känna på mig att jag ska träffa en före detta elev vid hennes hus och mycket riktigt kommer hon i bil tillsammans medicin mamma. Trevligt slut på dagen!

Ingen bok. UPS-idioterna hade försökt lämna den hemma hos mig istället för på Björknäs spel. Kunde inte korrigera det via mobilen. 

Intressant fenomen inträffar när jag sätter mig vid datorn. Det jag vill ha med i kvällsbloggen skriver jag ofta in i mobilens anteckningar. Tar sen upp anteckningarna på datorn och kopierar dem för att senare klistra in i bloggposten. Petar in minneskortet med dagens bilder och de susar in på Dropbox. När jag sen ska klistra in nämnd text är det bilderna som kommer istället. Lurigt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020