Kategorier
Stockholm

Igelkott

Av ständig oro för stort och smått blev jag alltmera en igelkott… Igelkotten som korsar Konstgjutarvägen behöver inte oroa sig, sopmaskinen stannar och ger Kotte den tid den behöver för att komma över till andra sidan.

Någon stackare har tappat sina nycklar på väg till tunnelbanan, såg ut som bilnyckel bland annat. En kvinna plockade upp dem och la dem lite synligare. Jobbigt!

Vem är bäst, päron, päron, vem är bäst, päron, päron…”, en liten tjej kommer skuttande med sin pappa några steg bakom. Uppenbarligen på gott humör.

Hinner precis sätta mig på bussen när jag ser sms:et som förtäljer att min bok finns för avhämtning. Kliver av och går ner till Slussen för att ta bussen till Björknäs. Boken ser för övrigt helt okej ut, bara bilder ingen text. Har inte råd med textsidor.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020