Kategorier
Stockholm

Snart klibbslut

Snart slut på den klibbiga, kletiga, kladdiga värmen. Till nästa vecka är temperaturen nere på mer vettiga 19° och det ska regna tre dagar av fem. Då blir det att fundera på hur jag ska göra med mina promenader. Det lär ju bli svettigt att promenera i regnrock, regnponchon funkar nog bättre.

Trevlig avslutning på skolveckan, eleverna var på sitt mysigaste humör. Hör desto mera gnäll på hemvägen, ”Då förstår du hur min vecka har varit” klagar en kvinna inför sin väninna. En liten tjej berättar nåt för pappa och avslutar ”Det är inte snällt” och på tvärbanans perrong säger en kvinna till ett par kompisar ”Hon vill inte se någon lycklig”, handlar kanske om någon kollega. Själv har jag gått ner två gram och är skitlycklig.

Tvättmaskinen snurrar redan och jag funderar på om det inte kan vara skönt att klara av diskberget redan i kväll. Och blomvattningen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Snart klibbslut”

Har haft 27 grader hemma i lyan liksom på jobbet, och kring 90 procent luftfuktighet. Det är lärorikt och vederkvickande.

Har det värst i arbetsrummet. Där kan jag på grund av insides växtlighet inte öppna fönstret så där står såväl tiden som luften stilla.

Så helg innebär disk och blomvattning. Hoppas det blir lustfyllt ändå. Jag har allt detta hela tiden och särskilt mycket just nu. Med disk och blomvattning, menar jag-

Inte enbart disk och blomvattning, det senare klarade jag av i går. Tappade även upp diskvattnet i går men orkade inte diska så det blir i dag istället.

Stängt för kommentering.