Kategorier
Stockholm

Den lilla vita vovven

Klassen ska jobba med forntiden i trean så jag gör en power point om istiden. Vet inte vad min klasslärare planerat i ämnet, så det blir utifall att.

Som vanligt tar jag med mig mitt korta tele och lufsar förbi Sarvträsk. Utifall att.

Skannar datorn efter malware. Utifall att.

Min redan lilla värld blir för några ögonblick ännu mindre när jag vid stranden av träsket finner ett par vårdnadshavare från länge sen, typ liten på åttitalet. En kvartett änder kommer simmande mot oss och jag frågar om de lovat fåglarna mat. ”Vi har lagt ut majs”, berättar de. På väg tillbaka från Coop möter jag ett gäng fotbollsknattar, ser att de har Enskede IK-tröjor och strax ser jag ett par av mina elever från fritids med tillhörande vårdnadshavare.

Av en slump upptäcker jag att finalen i Champions league spelas i kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020