Kategorier
Stockholm

Nya vänner

Lyssnar efter kaffet och mycket riktigt står det på plattan och kokar. Vete tusan om jag inte ska skaffa mig en perkelebryggare ändå, eller heter det perkolatorbryggare? Som brygger fler koppar den den enda som min nuvarande mokabryggare klarar (den finns i och för sig i större storlekar). Vill minnas att det ligger en butik på Götgatan där sådan kan inhandlas. Ska försöka komma ihåg att kika efter den när jag promenerar mot Medis efter jobbet.

Bilden nedan röner viss framgång i facebookgruppen Minnessida över Slussen och jag har tydligen en okänd vän. Har ingen aning om vem Carina Moberg-Eyre är.

Inga speciella planer för denna augustisöndag annat än en bunkringsrunda till Stora Coop, behöver mer hallon. Har sen ett personligt schema att justera och ett par skoldagar att fundera över, vet ännu ej om min kollega/klassläraren kan jobba i morgon, på tisdag har hon redan signalerat att hon är ledig. Det bökiga med det är att det är nu vi börjar på allvar med till exempel matte och jag har inte koll på var allt finns i nya klassrummet. Till kvällen kollar jag allsvensk fotboll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020