Kategorier
Stockholm

Nakenbadare smittade

Ser Bayern vinna Champions league på söndagskvällen och får därför bara drygt fem timmars sömn. Det är cirka 15° när jag går till bussen och jag är lite osäker på vad jag ska ta på mig, det kommer bli 19 grader som mest.

Läser oroande nyheter på morgonen: Nakenbadare smittade med corona.

Nedan har ni länken till min Nere York-bok. Bara bilder, ingen text, inte ens en titelsida, för att spara pengar. Inte vidare snyggt inbunden, den är tryckt på tjockare papper på grund av lay-flat (platta uppslag). och det är inte så snyggt med image-wrap eller vad det nu heter. Nästa bok gör jag sannolikt någon annanstans.

https://www.blurb.com/bookstore/invited/8822219/b5a8864ccef8f01b0b9511585696423c05cca90e

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Nakenbadare smittade”

Stängt för kommentering.