Kategorier
Stockholm

Borttappat

I dag har jag klassen själv då min lärarkollega behöver vara ledig. Matte och Grej of the day på schemat bland annat. Vi har AE/APT på kvällen så det blir en lång dag, kl 8-18. Det påverkar morgonpromenaden då jag vill vara tidigt på skolan för förberedelser. Kommer kanske bara knalla till Globen och ta tuben därifrån. Eller inte knalla alls på morgonen.

Glömmer ställa in larmet och har lite tursam ändå vaknar kl 5.45, istället för att försova mig vilket hade varit en smärre katastrof just i dag.

Letar mer eller mindre febrilt efter en bok jag hade i skolan förra läsåret, Forntiden runt hörnet. Kommer inte ihåg om jag lät den följa med till nygamla skolan i nån flyttkartong eller om jag tog hem den för att läsa på. Hittar en flyttlåda med andra böcker jag hade i mitt skåp men just den är inte där. Dessutom fanns ett exemplar till av den i ett annat klassrum, men ingen kollega minns den.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Borttappat”

Stängt för kommentering.