Kategorier
Stockholm

Tji Lars Lerin

Det föll på min lott att ta emot parallellspårets förskolebarn på morgonen, mina kollegor tog ettorna respektive tvåorna. Inga problem, det var kul att träffa dem och snacka med några av dem.

Åkte in till Galleri Knäpper och vernissagen av Lars Lerins utställning Nordland. Helt tomt i lokalen och en liten lapp som förkunnade att man måste boka tidsintervall och vara försedd med munskydd. En äldre man lufsar in genom den öppna dörren och en anställd kom och pratade med honom. Vet inte vad som sades och kollade inte om han blev avvisad. Men, en tom lokal liksom?

Knepigt att klä sig dessa sensommardagar med svala morgontemperaturer och varmt på eftermiddagarna. Ser helst till att inte frysa under morgonpromenaden och får då acceptera att bli svettig när jag går till hembussen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020