Kategorier
Stockholm

Kanske…

Äntligen fredag. Klockan 17 kan jag pusta ut och anträda promenaden upp till Medis och bussen hem. 9° på morgonen och kanske en fleece under jackan, vilket till eftermiddagen kommer visa sig alldeles för varmt för 17°.

Hade nån idé för helgen men den har jag förlagt nånstans i hjärnlabyrinten. Kanske experimentera lite med min ”kommersiella” blogg, om jag orkar. Nån var intresserad av mina svartvita foton och jag kan ju börja med att leta upp de bästa och lägga dem i en mapp.

Kanske göra ett sök i arkivet efter bilder från det lokala p-huset. Bilden i det här inlägget är gjord där nyligen.

Eller så sover jag bort alltihop!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Kanske…”

Snygg bild från lokala garaget. Jag har sett fler, fantastiskt att de hittar KONST i detta enkla hus. Då har man ett KONSTNÄRSÖGA. 🙂

Stängt för kommentering.