Kategorier
Stockholm

Plastpåse

Morgonbussen sen, eller, den kom inte utan jag fick ta nästa. Tio minuter senare. Hinner inte gå hela sträckan utan tar tunnelbanan två stationer. Förseningar och inställda avgångar plus signalfel på tuben. Det är med andra ord en sån måndag. Sädesärlorna är kvar, det är ju till belåtenhet. 

Träffar en av mina nya bekantskaper, ett förskolebarn i parallellspåret. ”Hej, gullet!” hälsar hon. Sicken unge!

Stelnar till efter promenaden när jag sitter på hembussen och känner av lite uschias igen. Handlar på Coop och väljer en papperskasse då jag tänker återanvända den när jag slänger sparade förpackningar. Men den går sönder nere i porten. Det är en sån måndag.

Kollar kontot efter SAS-stålarna, tji bananas. Mejlar min bank.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Plastpåse”

Stängt för kommentering.