Kategorier
Stockholm

Georgisk orgie

I kväll ska det spisas georgiskt i goda kollegors lag. Spännande och intressant! Det hat varit på gång ett par år, att testa det georgiska köket och ölen. När jag kollar menyn och käket ser det okej ut men när jag kollar dryck finns inte en enda riktig öl med! Trots att det längst ner står ”fullständiga rättigheter”. DET blir det mest intressanta!

Kommer att ha en knapp timme att slå ihjäl innan vi sätter oss till bords. Får försöka fylla den med bildskapande.

Bytte linser precis, men har inget minne av att jag slängde de gamla. Linsbehållaren var hur som helst tom när jag skulle lägga i de nya.

Frames-gruppen gör ett uppehåll med kurerade bilder så jag passar på att lägga upp en abstraktare från Berlin Alexanderplatz.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Georgisk orgie”

Ja men, hur blev det med den georgiska orgien. Var på georgisk restaurang 1966 (då du inte var född och jag just tagit studenten och jag och min blivande man Anders besökte min syster Monica och svåger Johnny i Moskva, Johnny var korre för SvD). Det var en het och jävla god köttgryta och enorm fart i lokalen och det var så varmt klocka tolv på natten att smöret smälte.

Stängt för kommentering.