Kategorier
Stockholm

Lampkula å trädskugga

Mejlväxlingen med banken om SAS-återbetalningen fortsätter. Ett kreditkort kan ju inte vara nåt jag kan ha pengar på, det är ju pengar jag lånar vid behov. Så SAS-stålarna bör ju slinka in på mitt personkonto. Enda vettiga jag fick ut ur konversationen var att det kan ta tre till fem bankdagar. Tre har gått.

Funderar på att låta nya gluggen hänga med på dagens tillochfrånpromenader. Är nyfiken på hur den funkar, hur mycket vidvinkel det är och så vidare.

Torsdag hann det bli, och september sen ett par dagar tillbaka. Det rör på sig.

Ägnar tid åt att begripa hur perkolatorbryggarens olika delar förhåller sig till varandra och hur de ska placeras i bryggaren. Finns ingen skiss som beskriver det hela. Killgissar och kokar genom mojängen med vatten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020