Kategorier
Stockholm

Vid mina vidvinklars fulla bruk

Tar den tidiga morgonbussen och promenerar i duggregnet. Inte bästa vädret för objektivtest men några bilder gjordes icke förty. Brukar ju föredra raka linjer och räta vinklar i mina kompositioner, med något kurvigt inslag för själva piffen. Med ett vidvinkel blir det skevt och vint och det gäller att utnyttja det på bästa sätt, att hitta motiven som gör sig bra förvrängda.

Nordeakonversationen fortsätter och för varje vända verkar det sippra ut nåt litet matnyttigt. Nu får jag till exempel veta att när pengarna betalas tillbaka till ett kreditkort hamnar de så småningom på personkontot. Om jag inte har en skuld, för då dras pengarna från skulden. Och jag köpte ju nya objektivet med mitt MasterCard och då bör SAS-pengarna betala en del av det. När jag kollar mitt kortsaldo stämmer det. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Vid mina vidvinklars fulla bruk”

Mitt barnbarn brukar förvränga sin farmor rätt bra, bara med mobilen, utan vidvinkel. Han är bäst!

Stängt för kommentering.