Kategorier
Stockholm

Gullmars interiör

På insta annonserar gatufotografen Joel Meyerovitz sin bok How I make photographs. Mr Meyerovitz är ingen av mina favoritfotografer, men boken kan vara intressant ändå. Hittar Joel Meyerowitz: Where I Find Myself och beställer den istället.

Påminns i sammanhanget att jag bör göra nåt åt mina dignande bokhyllor. Har en massa pärmar med jobbrelaterat i bokhyllan i sovrummet. Med ett knappt år kvar på skolan kan jag nog göra mig av med det mesta om inte allt. Då frigörs ju utrymme för någon ämneskategori litteratur.

Tomasz Trzebiatowski är en snubbe på fejan som gör sitt bästa för att gå in i väggen. Han driver gruppen Frames magazine, som startar en YouTube-kanal om nån vecka, Frames magazine kommer strax även som tryckt magazine med fyra nummer per år och han skriver också en massa Fujinytt. Många järn i elden och han verkar ha kul, vilket inte hjälper mot utarbetning och utmattning. Hoppas han håller för det han gör är bra! Prenumererar på YouTube-kanalen och kommer nog ta en prenumeration på magasinet också.

John Lennon

We live in a world where we have to hide to make love, while violence is practiced in broad daylight.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020