Kategorier
Stockholm

Tutanchamåndag

Måndag morgon och en ny arbetsvecka randas. Kör en Grej of the Day om Tutanchamon i dag, en tutanchamåndag, om jag inte byter ämne i sista stund. Det jobbiga i sammanhanget är tekniken på skolan, jag kan inte använda min nya MacBook utan måste köra den gamla och även där är det ett visst strul att få det att fungera som jag vill.

Urbant stilleben.

På hemvägen ska jag försöka komma ihåg att mellanlanda på Clas O vid Ringen för inköp av ett litet hänglås till mitt klädskåp på jobbet. Skulle vilja se utställningen på CFHill, August song av Martin Bogren, men hinner inte då sista bokningsbara timmen inleds klockan 16 och jag inte hinner dit förrän strax före fem. Inget galleri för the working people.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Tutanchamåndag”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: