Kategorier
Stockholm

Vitt vikt

Den ”lathet” jag dagligen anklagar mej själv för är kanske bara ”kunskapen att göra inget”. Ulf Lundell

Hör en septembersyrsa gnissla ute i mörkret när jag går och ska knyta mig. Det är väl egentligen en gräshoppare eller vårtbitare, men bevisar att jag har hörseln i behåll. Man får vara glad åt det lilla. 

Ulf Lundell tipsar om Colin Wilson Outsidern, den bok som tagit honom djupast, hårdast under dom senaste tjugo åren.” Utgiven på Bakhåll, nästan så jag borde ha den då. Känner dock inte igen namnet. Okej, den kanske gavs ut innan jag blev medlem i Kärntruppen. 99:- som pocket, 750:- som fläckad förstaupplaga på bokbörsen. 

Sover förbaskat illa och lite, vaknar halv fyra utan att kunna somna om. Upp kvart i 6. Klassläraren sms:ade sig sjuk och jag tog klassen genom dagen. Tutanchamon gillade de att höra om.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: