Kategorier
Stockholm

Your banana is cracking me up

En gammal fotbollskompis har lämnat det jordiska och begravningen är på en fredag om ett par veckor. Några gemensamma bekanta från fotbollslaget undrar om jag ska gå på jordfästningen, men jag jobbar ju. ”Okej, men hänger du med på en gravöl?” Det återstår att se när och var, jag slutar kl 17 den aktuella dagen.

Regnponchon kom inte till användning i dag heller. Och jag hade klassen även denna dag då kollegans förkylning inte gett med sig. Det blir samma visa i morgon bara med lite jobbigare ämnen.

Fortfarande intet nytt från Fujifronten. De skrev ju att de skulle svara så fort de kunde och jag mejlade frågan and when will that be?. Får strax samma svar tillbaka:

Thank you for contacting Fujifilm. We have now received your enquiry and will endeavour to respond to you at earliest convenience”.

Höstlovet är 26-30/10 så det passar ju bra för en eventuell berlinresa.
%d bloggare gillar detta: