Kategorier
Stockholm

Skogsutflykt

I dag är det utflykt till ett närbeläget skogsparti med hela spåret, från förskoleklass till mina treor. Tänker köpa en matsäcksmacka på Pressbyrån på Gullmars på vägen i morgon bitti. Vi har även beställt ett gäng matlådor från skolköket för de barn som inte har med sig egen mat. Förhoppningsvis blir det någon över till mig.

Kommer också att göra ett nytt föresök med termoskaffet, köra typ åtta mått kaffe på sex mått vatten.

Från klockan 17 är det vernissage på CFF och jag tar nog tuben efter jobbet, slutar klockan fem, för att hinna dit någorlunda i tid. Framförallt för att komma hem i skaplig tid. Om jag inte känner mig alltför sliten efter en vecka med ensamt ansvar för klassen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Skogsutflykt”

Ja, det var jättetrevligt. Kul att se hela spåret samlat, från de minsta till mina treor. Det var kojbygge, blåbärs- och lingonplockning och både organiserad och fri lek.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: