Kategorier
Stockholm

Slussenfolk

Får se om jag ens får svar från den presumtive kunden efter att hen sett vad jag vill ha betalt. I sammanhanget funderar jag på om det inte snart är dags för ännu en slussen-bok ”Slussen – the beauty of Rebuilding”.

Helg och det är skönt att få sova ut efter en intensiv men bra vecka med eleverna. De var helt suveräna under skoltid, ystrare när skolan var slut. Kände ändå både i torsdags och i går kväll att jag hade lite extra energi, trots en större arbetsinsats än vanligt.

Slussenfolk.

Och disken är avklarad sen i går kväll. Bara blomvattning kvar av måste-görat. Regna ska det göra i tvenne dagar, frågan är hur mycket. Ösregnar det får jag försöka hitta lust att leta bilder till mina kommande bokprojekt. Vilket jag ju skriver inför i stort sett varenda helg sen en tid tillbaka. Fujiformuläret ska fyllas i och skickas. Några fakturor ska betalas. Man har att göra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Slussenfolk”

Ja, gör en Slussenbok i ett ex som bara du själv tittar på! Nej, gör tio ex och skicka till Stockholms stad.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: