Kategorier
Stockholm

Överbokat

Ingen bok i går, tveksamt om den kommer i dag heller. Tror inte att Adlibris har den i sitt lager utan den kommer nog farandes nån annanstans ifrån och då håller nog inte deras förmodade leveransdatum 11-15 september.

Lång dag i dag, kl 8 – 18. Får trösta mig med de 20° som prognoseras för denna tisdag. Fast det blir nog svettigt att promenera. Ska försöka hinna med att brygga en termos kaffe på morgonen.

Gick och la mig tidigt, tänkte läsa mig till sömns och det funkade någorlunda. Har en del som jag skulle behöva läsa för jobbet. Vi ska hålla på med forntiden, stenålder, bronsålder och järnålder och jag har ett par egna böcker som är aktuellare än skolans. Sen den där Titanicöverlevarens bok som jag nämnde häromdagen. Verkar nästan lite överbokat.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: